Trebuie să vă mărturisesc că la Mircești ai de toate … începând de la cărnuri care sfârâie în afumători, de la brânza proaspătă cu gust autentic, de la diferite specii de vinuri care pot fi combinate în funcție de alimentele consumate, rațele și curcanii afumați care te îmbie la o masă copioasă, invitându-te să dai curs unei atmosfere de sărbătoare, unde se mănâncă bine și sănătos, dar dincolo de toate acestea sunt/am fost impresionat de căldura cu care ne-a întâmpinat acest om – Domnul Cimpoeșu – și deschiderea și dragostea pe care și-a manifestat-o față de noi – pentru care, de fiecare dată, a vrut să ne vorbească și să ne transmită din energia și munca pe care o desfășoară cu drag, pentru ca de pe mesele noastre să nu lipsească alimentele sănătoase și voia bună.
La Doi Lei, în Mircești, în urmă cu șase ani, un om vrednic și cu putere de decizie, absolvent al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași s-a apucat de treabă. Concret, a aplicat acasă la domnia sa ce a văzut într-o companie privată și, astăzi, aproape în fiecare zi, pune pe masa celor iubitori de produse țărănești –pastrama de oaie, cârnați de oaie, pastrama de vită și cârnați de vită, cârnați de porc, carne de porc de diferite sortimente și preparate printre care amintim – cotlet afumat, ceafă afumată, șunculiță, cârnăciori, ruladă, iar, din vită, cu pricepere și răbdare, pregătește pastrama de vită și cârnații de vită.
Din oaie… mmm… delicioasă pastramă de oaie, pe care nu o putem înlocui cu nimic pe lumea aceasta.
Rețetele pe care le aplică produselor realizate țin cont de preferințele clienților, clienți pe care și i-a apropiat în decursul celor șase ani de activitate.